In beweging!

TADAAAAAAAAAAAAA!!! Hij is er hoor! Eigenlijk was hij er stiekem al een tijdje 😊 Misschien heb je hem ook al wel gezien… Maar vanaf nu delen we het graag officieel met iedereen. ONZE NIEUWE WEBSITE!
1 september 2019

Oooh wat is het toch fijn om binnen je comfortzone te werken. Weten waar je het over hebt en doen waar je goed in bent. Wij worden hier blij van! Maar voordat we hier kwamen, moesten we eerst in beweging komen.

Twee jaar geleden zijn we gestart met Oké coaching & begeleiding. Vol plannen, ideeën en boordevol energie stonden we aan de start van iets moois. We hadden de opleiding afgerond, wisten wat we wilden en gingen er vol gas tegenaan. Wauw! Hoe cool was (en is) dat?! Alles in eigen beheer tot de website aan toe. Super stoer natuurlijk!

We zaten heerlijk in onze comfortzone en deden ons ‘ding’. En dan ga je toch nadenken…

  • Doen we het nu zoals we het destijds hadden bedacht en willen we dat nog zo?
  • Halen we alles eruit wat erin kan zitten?
  • Is alles nu goed geregeld?
  • Wat zou er nog anders kunnen?
  • Is de weg die we zijn ingeslagen nog steeds de weg die we willen bewandelen?

Wellicht herken je het? Zoveel vragen om over na te denken.

EN veranderen, bijsturen & je nek uitsteken houdt ook in dat je in beweging moet komen en uit je comfortzone moet stappen. Dit hebben we gedaan.

We hebben een nieuwe koers bepaald, plannen bijgesteld en zijn doorgegaan met de ontwikkeling van Oké Coaching & Begeleiding.

Beide zijn we onder andere begonnen met de opleiding tot psychomotorisch kindercoach en Floor is daarnaast ook gestart met de Sherborne opleiding en heeft deze bijna afgerond. Jazeker, letterlijk zijn we in beweging, want wat wij hebben gemerkt én hebben geleerd is dat beweging essentieel is. Voor alles!

Bewegen is de letterlijke stap naar groei!

En met deze mooie slogan hebben wij ook onszelf bewogen naar Villa5 waar we hulp hebben gevraagd om een mooie, passende, vrolijke website voor ons te ontwerpen. En tadaaaa!!! Hier presenteren wij jullie deze!

Supertrots, omdat we in beweging zijn gekomen en dit nu allemaal met jullie kunnen delen.

Met als start een echte BLOG-pagina

BEWEGEN is de STAP naar GROEI!

« Terug naar blog overzicht